Асфалтиране

Ние сме фирма, която се развива изключително успешно в бизнеса с професионалното асфалтиране.

Фирмената ни политика е насочена към внедряването на най-новите технологии в строителството.

Работим качествено, коректно и според нуждите на клиента, като разполагаме с първокачествен асфалт, високотехнологични машини, група от професионалисти и всичко, което е необходимо за да получите резултатите от които да бъдете 100% удовлетворени.

Работим с конкурентни цени, които оправдават напълно количеството и качеството на вложения труд и материали по време на работния процес.

Работим в съответствие с изискванията на закона на Република България в областта на опазването на околната среда и предотвратяването на ЕКО замърсявания.


Често задавани въпроси

Колко струва услугата Асфалтиране на улици?

Цената, която можем да ви дадем за услугата асфалтиране на улици, стартира от 32лв./кв.м. Имайте предвид, че всеки обект се характеризира с различни особености и най-точна цена можем да ви дадем само след, като извършим първоначален оглед и чуем всички ваши изисквания.

Асфалта предоставя най-добро сцепление. Асфалтовите настилки осигуряват по-равномерна повърхност, несравнима с другите настилки. Гладките пътища са по-безопасни, защото грубите, неравни повърхности увеличават умората на водача и намаляват контрола върху превозното средство. Асфалтовите пътища могат да намалят шума от магистралата с цели седем децибела. Асфалтът е 100% рециклируем и изисква 20% по-малко енергия за производство и конструиране от други настилки. Асфалтовите настилки са изключително здрави, устойчиви и надеждни и имат дълъг живот. Това са само малка част от всички плюсове, които крие в себе си асфалтовата настилка.