Полагане на асфалт / асфалтиране на алеи в София

При асфалтирането на алеи от съществено значение е размера и най вече ширината на алеята, както и това къде точно се намира тя, за да се прецени възможноста от ръчно или машинно асфалтиране има нужда тя.

От значение е и терена и старата настилка на алеята.

За да се постигне добър резултат теренът предварително се обработва и нивалира спрямо отводнителната канализация, за да се постигне добър наклон и равномерност на полагания асфалт.

Асфалтирането на алеи се извършва най-вече в градски паркове и в частни дворове, и придава неповторима атмосфера за посетителите рахождащи се на асфлатираните алеи.

Доброто асфалтиране на велоалеи е основно предимство за безаварийно и безпроблемно каране на велосипеди в градска среда. Както при полагането на асфалт на шосета, на които се предвижват автомобили, асфалта положен на велоалеи трябва да се характеризира със същите здравина и непрекъсната свързаност. Надеждността на положения асфалт е от съществено значение за велосипедистите.

Ние сме доказани професионалисти в услугата по асфалтиране на алеи. Имаме множество проекти зад гърба си, в това число асфалтиране на алеи в градски паркове, асфалтиране на алеи в частни домове, асфалтиране на велоалеи и други.

Изберете нашата фирма за да получите гарантирано качествено асфалтиране на алеи на най-добри цени.